Ålbyggene på tabelltopp etter seier mot Lensvik

Marte Rosvold  Støvne, som  fortjent strekker henda i været etter nok en skåring mot Lensvik.

Marte Rosvold Støvne, som fortjent strekker henda i været etter nok en skåring mot Lensvik. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Et forrykende toppoppgjør i Hovet søndag.

DEL

Søndag var det duket for en spennende håndballkamp i Hovet da Lensvik og Ålen møttes til et toppoppgjør. Begge lag sto oppført med like mange poeng på tabellen før kampstart, men det var Lensvik som regjerte øverst på lista, før Ålen, som var rangert som nummer to.

Det var en revansje-sugen gjeng som møtte Lensvik i Hovet, etter at Ålen gikk på et 17-13 tap mot Lensvik på hjemmebane tidligere i år.

Det lå lenge i luften at dette skulle bli en jevn og spennende kamp, og 12 minutter ut i første omgang var stillingen 4-3 til Ålen, men så sparket ålbyggene litt i fra, og ledet med 5 mål til pause.

Ålbyggene møtte til kamp, med et godt forsvar og begge keeperne sto godt og hadde mange gode redninger. Et godt stykke ut i andre omgang måtte Ålbyggene pent finne seg i at Lensvik meldte seg inn i kampen igjen og plukket sakte men sikkert flere og flere mål på Ålbyggene. Det kokte imidlertid litt i topplokket hos begge lag, og stillingen ble lenge liggende i ro på nervepirrende 14-14 på stillings-tavla.

Ikke før de siste tre spilleminuttene av andre omgang klarte Ålbyggene, så vidt å sparke fra seg igjen og økte ledelsen med 15-14. på straffekast. Publikum ble lenge holdt på pinebenken, men fikk til gjengjeld en underholdende og spennende kamp, med god innsats fra begge lag.

Håndballaget i Ålen, består blant annet av damer både fra Holtålen og Røros og for øvrig er de det eneste damelaget i fjellregionen som spiller i serien. Det er flott å se, at det spirer og gror i Håndballmiljøet og at barn og unge i hele fjellregionene, har gode forbilder og strekke seg etter. Håndballaget i Ålen er for tiden under kyndig ledelse av: Trener duoen Anna Lian, Mats Sigvartsen og Tone Langmo Grytbakk (leder) som begge ser ut til å gjøre en strålende jobb sammen med laget sitt.

Spillere for Ålen

Marte Rosvold Støvne 2 mål, Vilde Rosvold Støvne 2 mål, Maren Magret Søtvik Høistad 2 mål, Silje Trygstad Bakås, Anette Sagbakken 1mål, Kjersti ingeborg Stensaas Sorken, Marie Gjære 2 mål, Ingrid Emilie Smestu 1 mål, Siri Langmo 1 mål, Gunnhild Morken keeper, Kristin Bendos 1 mål, Gøril Skjefte 1 mål, Elin Gjære 2 mål, Lene Lyngstad Grønli Keeper.

Spillere for Lensvik:

Janne Thoresen 2 mål, Marthe Mæhlen Landrø 6 mål, Christiane Hartmark Grønningen 4 mål, Nora Ølstøren, 1 mål, Line Mjønes Indergård, Malin Landrø 1 mål, Maren Rødsjø, Kari Anne Hegna Sterten, Lisa Landrø Sletten. Trenere: Synnøve Heien og Robert ThoresenSend inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags