Øyvind og Kjell Morten inviterer hele regionen til treningshelg i håndball

Kjell Morten Hansen og Øyvind Unsgård er klar for ny treningshelg i Verket.

Kjell Morten Hansen og Øyvind Unsgård er klar for ny treningshelg i Verket. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kjell Morten Hansen og Øyvind Unsgård i Røros IL har sendt ut invitasjoner til alle håndballgrupper i regionen fra Alvdal i sør til Holtålen i nord.

DEL

Røroshetta håndballskole arrangeres 7. til 9. september. Hit inviterer Røros IL alle håndballspillere i regionen.

– Gjennom sponsoravtaler og samarbeid med håndballklubben St. Hallvard i Drammen får vi igjen besøk av supergode trenere og utøvere til håndballskole. Vi ønsker å skape ei håndballhelg med gode treninger og mye lek, og folk må gjerne komme innom bare for å titte og drikke en kopp kaffe, sier Hansen og Unsgård.

I fjor var det bare Røros IL som deltok på treningshelga. I år inviteres alle som har lyst. Det blir fem økter med trening gjennom helga. Håndballskolen er for barn fra 10 år og oppover. Mellom treningsøktene er det servering. Helga gjennomføres i Verket. Det er Håvard Augensen i Røros Hetta som er initiativtaker til håndballskolen.


– Vi var så positivt overrasket over alle trenere og spillere i St. Hallvard Håndballklubb i fjor. De tok seg tid og var så jordnære, så de overrasket veldig positivt. De er veldig gode ambassadører for klubben sin, sier Unsgård.

I tillegg kommer trekkplasteret og landslagsprofil gjennom mange år, Glenn Solberg. Han har med seg tidligere herrelandslagstrener Robert Hedin.

Alle som blir med på treningshelga får en håndballpakke. Det blir også en turnering for minihåndball der de som er sju og åtte år får være med. Rørosingene håper også at et lokalt lag stiller opp mot St. Hallvard til en treningskamp, og her er det vel bare ett lag som kan være aktuelle. St. Hallvard lå i fjor høyt opp på tabellen i 1. divisjon.

– Gjennom samarbeidet har vi en utvekslingsavtale med klubben. Noen av talentene kan få mulighet til å komme å trene sammen med herrelaget. Og det gjelder for alle som deltar på håndballskolen. Ikke bare Røros, forklarer Hansen. Han har sendt ut invitasjon til alle lag, men hvis det er enkeltspillere som ønsker å delta er det bare å ta kontakt, opplyser Hansen.

– Mottoet for håndballskolen er «Tren som en proff, lev som en proff».

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags