(Østlendingen): Boken «Et skiløperliv» ble trykt i et førsteopplag på 8.000 til lanseringen 10. oktober. Siden den gang er det kommet et nytt opplag med ytterligere fire tusen bøker.

Men heller ikke det har vært nok. Nå er tredjeopplaget på til sammen 15.000 bøker trykt. Det kan bli ytterligere flere bøker før jul.

– Skikkelig moro. Oddvar Brå er en del av den norske folkesjelen. Responsen er enorm; ikke minst på våre bokkvelder rundt i landet; det har vært stående applauser for Brå flere steder, opplyser Thor Gotaas.

Sammen har de turnert rundt i Norge med fulle hus stort sett over alt. 300 møtte på Raufoss nylig. Liknende tall har det vært i Trondheim. Flere steder har det møtt over 200 og med fulle hus.

– Brå er i storslag. Vi viser film fra karrieren, jeg intervjuer og så er det spørsmål etterpå. Salget av bøkene går strykende, opplyser Thor Gotaas.

Nå kommer de til vår region og det er bare å sette av kvelden på Tolga 7. november. De drar videre til Alvdal 8. november, og til Røros 9. november.

Søndag 4. november kommer duoen til Trysil. Mandag 5. november gjestes Rena. Elverum 11. november og Hamar 21. november.