Johaug utsetter landslagsretur

Therese Johaug
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Therese Johaug Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto:

DEL

NTB Therese Johaug venter med å slutte seg til landslaget. Hun kommer tilbake dit først i mai. Neste uke drar Johaug på høydeopphold i Mellom-Europa i fire-fem dager, og hun skal blant annet en tur innom neste sesongs VM-by Seefeld.

I november gjør hun comeback i konkurranse på Beitostølen.

– Hun følger det programmet vi har lagt opp. Hun kan i prinsippet trene med landslaget, men vi venter til etter sesongen før hun engasjerer seg med landslaget igjen når det gjelder trening, sier manager Jørn Ernst til NTB.

– De første samlingene med landslaget blir tidlig mai. Det blir på første vårsamlingen med laget, med tanke på ny sesong, sier Ernst videre.

– Det blir bra å komme seg inn i normale omstendigheter igjen. Det ser hun fram til. Formen til Johaug per dags dato er det ifølge manageren ingen ting å si på.

– Hun er i veldig godt slag, både i kropp og hode. Den treningsplanen som har vært fulgt har fungert veldig bra, så den fysiske formen har hun klart å holde ved like. Der har vi hatt full kontroll. Hun vet hva som skal til. Planen har vært veldig vellykket, det ser i alle fall sånn ut på testene, sier Ernst.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags