Blytungt, men Bjørnsmoen Næss er fornøyd

LEVERTE VARENE: Ole Bjørnsmoen Næss var tilbake i verdenscupen og leverte helt klart sesongens beste løp for hans del.

LEVERTE VARENE: Ole Bjørnsmoen Næss var tilbake i verdenscupen og leverte helt klart sesongens beste løp for hans del. Foto:

Tilbake i det gode selskap leverte Ole Bjørnsmoen Næss en 10.000 meter han var veldig godt fornøyd med i verdenscupen på skøyter lørdag.

DEL

Tynsets Ole Bjørnsmoen Næss var tilbake i verdenscupen på skøyter lørdag da skøytesirkusets stjerner inntok ishallen i Nur-Sultan i Kasakhstan.

I første par på 10.000 meter gikk Ole et meget solid løp. 28-åringen har hatt en utfordrende sesongstart med en god del sjukdom, men det så vi lite til lørdag.

– Jeg synes det gikk veldig bra, selv om det ble utrolig tungt, sier Ole (28) til Østlendingen.

Han gikk utrolig jevnt med rundetider rett over 32 sekunder i snitt, og endte med sluttiden 13.33,9. Det er rundt 25 sekunder bedre enn han har levert tidligere denne sesongen.

– Det mangler litt råskap nå, så er jeg der jeg skal være. Og noe av det som mangler kan jeg forhåpentlig få på plass med det første. Jeg er forespurt om jeg blir med deler av landslaget på treningssamling i italienske Collalbo neste uke, sier Ole Bjørnsmoen Næss.

Forøvrig var det den nederlandske superløperen Patrick Roest som vant løpet på 12.59.4. Bjørnsmoen Næss endte på 11. plass.


Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags