Ørjan Aune (15) på pallen i Sverige

PÅ PALLEN: Lørdag gikk første runde i Sverige cup og sammenlagt endte haltdalingen Ørjan Aune (til høyre) på tredjeplass. Nummer en ble Linus Dahlberg, mens Alfred Gunnarsson (t.v) kom på andreplass.

PÅ PALLEN: Lørdag gikk første runde i Sverige cup og sammenlagt endte haltdalingen Ørjan Aune (til høyre) på tredjeplass. Nummer en ble Linus Dahlberg, mens Alfred Gunnarsson (t.v) kom på andreplass. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Ørjan Aune fra Haltdalen satser videre i snøscootercross og lørdag ble det pallplass i første runde av Sverige cup.

Løpet gikk i Bruksvallarna. Det ble kjørt to likeverdige heat, og i første heatet ble Ørjan Aune nummer en.

I andre heat gikk det ikke like radig og haltdalskjøreren ble nummer sju. Det holdt likevel til en fin tredjeplass sammenlagt.

– Vi er godt fornøyd med dagen i dag, sier far Geir på tråden til Retten etter dagens løp.

Lørdagen ble toppet med enda en gledelig melding: På bakgrunn av de gode prestasjonene i fjor og hittil i år, er Ørjan tatt ut på Team Norway til å kjøre nordisk mesterskap i Finland i februar.

For fjorten dager sia kom han på andreplass i finalen i Arctic Cup i Østersund i hard konkurranse med andre gode kjørere i det som er Europas største scooterløp og går over to dager.

15-åringen legger ned stor innsats for å utvikle seg i sporten, og tar legger turen fra Haltdalen til Bruksvallarna for å trene ukentlig hele vinteren, i år som i fjor. Ørjan Aune kjører for NMK Gaula. I 2017 fikk Ørjan Aune Holtålen kommunes kulturstipend. Det kan du lese mer om her: Ørjan ble hedret av kommunen: – En ung idrettsutøver med klare mål og ambisjoner

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags