Oppløftende NM-resultater

Hederlig innsats under NM i styrkeløft i helga. Fra venstre Henrik Jensvold med sølvmedalje. Mariann Westum tok også sølvmedalje i sin klasse, og Jørgen Jensvold fikk femteplass. Her etter medaljeseremonien i Sandnes søndag ettermiddag.

Hederlig innsats under NM i styrkeløft i helga. Fra venstre Henrik Jensvold med sølvmedalje. Mariann Westum tok også sølvmedalje i sin klasse, og Jørgen Jensvold fikk femteplass. Her etter medaljeseremonien i Sandnes søndag ettermiddag. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Det ble to sølvmedaljer og personlige rekorder i alle tre øvelsene for de tre styrkeløfterne som har representert Røros under NM i helga.

DEL

Fredag dro seks av Røros Styrkerløftklubbs medlemmer til NM i Sandnes. I dag ble det ny sølvmedale og en femteplass for rørosingene.

Brødrene Jørgen og Henrik Jensvold fra Røros, løftet søndag i klassen Junior 120.

- Begge guttene perset også i alle øvelser, i likhet med Marianne som tok NM-sølv  lørdag, og de har vist en flott innsats, sier en fornøyd trener, Geir Bedin.

Han forteller at Henrik ble nummer to med serien 325 - 230 - 285 kilo, til totalt 840 kilo.

Jørgen løftet 250 - 190 - 255 til 695 kilo totalt.

- I tillegg deles det ut bestemannspriser blant alle deltakerne, helt uavhengig av kroppsvekt og klasse. Der fikk Henrik pokal for sjette beste løfter av alle i mesterskapet, og det er vi veldig fornøyde med. Og heldigvis er de sultne på mer, smiler treneren.

- Det er slik det skal være det da, når ting går bra skal de strekke seg litt gjennom å trene til et slikt mesterskap, legger han til.

Marianne Westum løftet lørdag i klassen ungdom 14 - 18 år i vektklasse opp til 72 kilo, og 18-åringen tok sølvmedalje i sitt aller første norgesmesterskap med følgende resultater: Knebøy 130 kilo - benkpress 70 kilo - markløft 125 kilo. Totalt 325 kilo. - Jeg er veldig fornøyd, sier Marianne Westum på telefon fra Sandnes, etter at sølvet var hentet inn.

Geir Bedin forteller om god stemning og et vel gjennomført arrangement i Sandnes. Også søskenparet Erik og Kristine Røen fra Hessdalen deltok på helga NM.

NM-sølv til Marianne i styrkeløft

Erik Røen fikk kulturstipend 

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken