Holmenkollstafetten ser du direkte på Retten.no

Deltakere på første etappe utenfor Bislett stadion under Holmenkollstafetten 2018.

Deltakere på første etappe utenfor Bislett stadion under Holmenkollstafetten 2018. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Vårens vakreste eventyr er ofte brukt om Holmenkollstafetten. Eventyret i år ser du i alle fall direkte på Retten.no.

Vårens vakreste eventyr har i de siste årene vært vist på NRK og TV2, men fra og med i år og de neste årene sendes Holmenkollstafetten i Amedias aviser, Retten.no inkludert.

Amedia og Norges Friidrettsforbund har inngått en avtale som gir Amedia eksklusiv rett til å sende en rekke friidrettsstevner og løp i Norge i konsernets nettaviser.

Avtalen gjelder i tre år framover. Foruten Holmenkollstafetten omfatter den blant annet Trond Mohn Games, NM i friidrett, Råskinnet, Drammensmaraton, Kollen Opp, Løvstakken, Boysen Memorial, Junior NM, NM Terrengløp, Fløyen Opp og Nordmarkstraveren.

- Friidrett har stor oppslutning i Norge, med mange aktive utøvere og engasjerte tilhengere i alle aldre både lokalt og nasjonalt . Vi ønsker at de som abonnerer på våre aviser skal få ta del i de flotte idrettsopplevelsene som skjer på arenaer, langs veien og i terrenget over hele landet. Direktesendt sport på lokalavisenes nettutgaver er en viktig del av det innholdet vi ønsker å tilby være abonnenter, sier konserndirektør Anders Opdahl i Amedia.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags