Får regionalt skattekontor

Hans Vintervold.

Hans Vintervold. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Hvis regjeringen får stortingsflertallet med seg får Røros regionalt skattekontor.

DEL

– Røros var foreslått - så ble det strøket og nå er vi inne igjen i statsbudsjettet. Slik jeg har forstått det blir det et kontor med åtte ansatte inkludert de som i dag har denne oppgaven. Det ligger også i kortene at dette ses i sammenheng med ligningskontoret, og sammen kan vi få bygge opp et større fagmiljø, sier ordfører Hans Vintervold.

Han tar et lite forbehold om at dette ikke «forhandles bort» før det får flertall i Stortinget.

– Slik jeg har oppfattet det blir Røros kontor for en ganske stor region. Det er mange av dagens kontorer som blir borte, og jeg er sjølsagt glad for at vi får beholde kontoret på Røros. Vi sikrer dagens arbeidsplasser og får noen nye, sier Vintervold.

Han viser også til et brev han har fått fra Finansminister Siv Jensen der det heter at Røros har en god beliggenhet og gode muligheter for rekruttering.

Skattedirektoratet har foreslått at oppgavene skal legges til 27 kontorer. Departementet har lagt til seks kontorer til, blant dem Røros.

– Det er steder hvor skatteetaten allerede har kontor,og det vil sikre at etatens kontorer på disse stedene opprettholdes, heter det i forslaget til statsbudsjett.

Artikkeltags