– Vi ønsker å samle Bygdekvinner i Hedmark, så mange som mulig, da ikke alle har mulighet til å delta på Årsmøter eller Ledermøter i regi av Bygdekvinnelaget ellers, sier Inger Marie Negård og Anne Grete Moen i Tylldalen Bygdekvinnelag.

De inviterer til stormøte i Tylldalen Samfunnshus, der de setter Bygdekvinner i fokus og saker de brenner for. På programmet står velkomst med mat og skravling, som omtales som gode hjertemøter. Detter er det åpning og ordføreren Merete Myhre moen som sjøl er tylldøl skal innlede om hva Bygdekvinnelaget betyr for kommunen.

Jorunn Henriksen, leder for Norges Bygdekvinnelag, skal snakke om «Ung 40», mens lederen i Hedmark snakker videre om medlemskap og foryngelse av medlemsmassen i alle lagene. Det reklameres også med en kulturell overraskelse på underholdningsfronten. Deretter er det lunsj med mer prat og loddsalg før siste post for dagen er møte med utlandet. Det er Marianne Rundgren, leder i Eidskog Bygdekvinnelag, som snakker om «På tur til Guatemala», et NBK-prosjekt som plutselig ble en realitet.

– Vi vet at det er lange avstander, så kjør gjerne sammen! Alle er hjertens velkommen, vi gleder oss og minner om at dersom noen har en gevinst på lur så ta den gjerne med. Dersom noen ønsker overnatting, ta kontakt med Inger Marie Negård. Det er også hun som tar imot påmelding på telefon 950 71 137 eller e-post til [email protected]. Fristen er 20. september.