Støtt din lokale klubb med virtuell inngangsbillett: 16. mai kan du se kamper og høydepunkter helt tilbake til 2016 på retten.no

UNDER SAMME TAK: Fotballklubber i regionen med seniorlag og lag i aldersbestemte klasser merker koronapandemien godt. Fotballen i hele regionen ruller nok ikke i gang før langt uti august. På fotballens nasjonaldag, 16. mai, slår Arbeidets Rett et slag for lokalfotballen på retten.no .

UNDER SAMME TAK: Fotballklubber i regionen med seniorlag og lag i aldersbestemte klasser merker koronapandemien godt. Fotballen i hele regionen ruller nok ikke i gang før langt uti august. På fotballens nasjonaldag, 16. mai, slår Arbeidets Rett et slag for lokalfotballen på retten.no . Foto:

Vi har gravd litt i arkivet og på fotballens nasjonaldag kan du se høydepunkter eller opptak fra 50 kamper som vi har sendt direkte.

DEL

Breddefotballen i Fjellregionen ruller nok ikke for fullt før godt ut i august på grunn av koronapandemien.

Mange klubber mister dermed inntekter i både aktivitetsavgifter, men også fotballturneringer, kamp- og kioskinntekter.

På fotballens festdag 16. mai skulle egentlig mange lokaloppgjør på seniornivå ha blitt spilt. Klubbene går dermed glipp av både gode opplevelser på banen, men også viktige inntekter for driften til idretten som så mange barn, unge og voksne får glede av.

Arbeidets Rett vil derfor publisere alt materiell vi sitter på av høydepunkter og kamper helt tilbake til 2016 - og kategorisere dem i en egen sak - slik at du lett kan finne en kamp eller høydepunkt du vil se i reprise.

Til gjengjeld håper vi du vil være med på en dugnad for alle klubbene og betale en virtuell inngangsbillett - eller bare en kopp kaffe til klubben i ditt hjerte.

16. mai skal vi også kåre tidenes mål på retten.no med 14 nydelige mål av 14 forskjellige spillere!

Nedenfor finner du Vipps-nummeret til din klubb.

Vipps-nummer

  • Ålen IL #107359
  • Røros IL Fotball #100141
  • Brekken IL #98266
  • Os/Nansen FGR #118462
  • Tolga-Vingelen FK #108235
  • Tynset Fotball #92631
  • Tylldal IL #109059
  • Alvdal IL Fotball #503285
  • Folldal IF Fotballgruppa #107788

Grupper som står oppført med aktive lag på fotball.no.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags