Hilde Haavik kan endelig titulere seg som norgesmester

Til topps: Hilde Okkenhaug Haavik Dretvik på toppen av pallen, sammen med til venstre sølvvinner Birgitte Lorentzen fra Rana KK og bronsevinner Eirin Herland fra Ganddal AK.

Til topps: Hilde Okkenhaug Haavik Dretvik på toppen av pallen, sammen med til venstre sølvvinner Birgitte Lorentzen fra Rana KK og bronsevinner Eirin Herland fra Ganddal AK. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Under NM i styrkeløft for ungdom, junior og veteran i Askim denne uka gikk Hilde Okkenhaug Haavik Dretvik fra Røros helt til topps i sin klasse.

DEL

Med 142,5 kg i knebøy, 97,5 kg i benkpress og 180 kilo i markløft, og spesielt markløftet imponerte norgesmesteren selv.

For en opplevelse! 160 fløy opp i første forsøk, 170 i andre løft var kjempelett, så jeg gikk på 180 kg i siste løft, et tall jeg ikke har tenkt på en gang. Og sannelig min hatt, det kom helt opp!

Haavik løfter i klassen for damer 40-49, klassen over 84 kilo. Prestasjonen holdt også til en bronsemedalje sammenlagt uansett vektklasse og 180 kilo i markløft var stevnets tyngste løft.

Haavik konkurrerer for Røros Styrkeløftklubb som har gjort det til en tradisjon å markere seg i de store mesterskapene i Norge.Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken