Hjalmar og de grusomme kvinnene inntar Dalsbygda

SKUESPILLERNE: Foran fra venstre: Eline Grue, Ragnhild Jorde, Sander Johnsen, Anita Tuveng og Isak N. Bøeng, Bak fra venstre: Erik  Lillebakken, Erle Sofie Ryen, Marius Tuven, Sandra Ryen, Henrik Rønningen og Eilen Aamo.

SKUESPILLERNE: Foran fra venstre: Eline Grue, Ragnhild Jorde, Sander Johnsen, Anita Tuveng og Isak N. Bøeng, Bak fra venstre: Erik Lillebakken, Erle Sofie Ryen, Marius Tuven, Sandra Ryen, Henrik Rønningen og Eilen Aamo.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Det blir forviklinger og komplikasjoner når Dalsbygda Ungdomslag setter opp komedien "Hjalmars handel og de grusomme kvinnene" i Dalsbygda samfunnshus 2. juledag.

Ungdomslaget følger også i år opp en lang tradisjon med underholdning fra scena i romjula. I år har de driftige amatørskuelspillerne valgt å satse på et skuespill som tidligere ble framført på 90-tallet og som er skrevet av tynsetingen Embret Nordset.

- Vi valgte å sette opp skuespill denne gang, kanskje mest for å spare litt tid på innøving, men også fordi det er et svært morsomt stykke, sier regissør Martin T. Krog.

Handlingen i komedien foregår delvis i Hjalmars butikklokaler og hjemme hos en familie. Ulike karakterer bidrar til å drive fram en handling som drives fram av forviklinger og komplikasjoner.

11 aktører er med i forestillingen, flere av dem er drevne skuespillere, men ungdomslaget i Dalsbygda evner stadig å fylle på med nye rekrutter på scena. De som er med i år er: Eline Grue, Erle Sofie Ryen, Ragnhild Jorde, Sander Johnsen, Anita Tuveng, Isak N. Bøeng, Erik Lillebakken, Marius Tuveng, Henrik Rønningen, Sandra Ryen, Eilen Aamo.Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags