(Nettavisen:) Johaug har tidligere avslørt at de ventet en jente. På Instagram onsdag kveld kunne forloveden dele at hun nå har kommet til verden.

Alt bra

«Takk til alle som flagget litt ekstra for oss i dag. Alt står bra til med alle involverte», skriver Nils Jakob Hoff.

34-åringen delte nyheten om graviditeten på Instagram i januar med bildeteksten «flokken utvides».

Johaug avslørte i Kuusamo i 2014 at hun og Nils Jakob Hoff hadde blitt et par. Nå er de bosatt i Holmenkollen og har vært forlovet siden nyttårsaften 2021.

Nils Jakob Hoff er en tidligere roer som tok VM-gull med Kjetil Borch i 2012. Han vant Mesternes mester i 2022 etter å ha slått Bjørn Einar Romøren i finalen.

NRK-ekspert

Johaug på sin side la opp etter fjorårssesongen og var umiddelbart klar på at hun ønsket familie. Siden den gang har hun jobbet som langrennsekspert for NRK. I sin aktive karriere vant hun det som var å vinne og kan skilte med både OL og VM-gull. I tillegg vant hun Tour de Ski sammenlagt flere ganger.

I podkasten «Johaug Redaksjonen» fortalte den tidligere skidronningen nylig om hvordan graviditeten hadde vært. Blant annet snakket hun om en helt ny avhengighet – nemlig brus.

– Så fort butikken åpner klokken ni, står jeg der og føler at jeg må ha det, innrømmet hun og fortsatte:

– Jeg er skikkelig på kjøret. Jeg står med 1,5 literen og drikker.

Episoden ble sluppet kun dager før Johaug ble mamma. I samme podkast snakket hun om trening under graviditeten. Hun uttalte at hun ser for seg å være raskt tilbake til en normal treningshverdag etter fødsel.

Bildeserie

IL Nansen feiret sine første 125 år med nytt æresmedlem, ei ny lue, og veteranene målte buk med Therese