Gå til sidens hovedinnhold

Til alle dere fra alle oss

Artikkelen er over 2 år gammel

Torsdag presenterte MBL (Mediebedriftenes Landsforbund) og LLA (Landslaget for lokalaviser) ferske lesertall og opplagstall for sine mediehus og magasiner.

– Disse tallene er de mest eksakte måltallene som kan oppgis for en publikasjon, og de er viktige både konkurransen mellom den titlene og mellom mediekanalene. Opplagstall, og endringer i disse, brukes som direkte mål på kanalens posisjon, heter det fra MBL i presentasjonene av tallene for hele landet.

Tallene er grunnlag for beregning av pressestøtte, og er også viktige i forhold til eierskapslovgivning. For Arbeidets Rett er det bare å si takk for tilliten til alle våre lesere. Stadig flere velger Arbeidets Rett som sin nyhetskanal, for å holde seg oppdatert på hva som skjer i regionen, for å annonsere for varer og tjenester og for følge med på tilbud og etterspørsel i både arbeidsmarkedet og handelsnæringen.

Etter ti år med tilbakegang i opplaget, vokste vi endelig igjen i fjor og torsdagens måling forteller at vi har fortsatt å vokse også andre halvår i fjor. Dette til tross for vår allerede høye husstandsdekning i store deler av regionen, som tilsier at det blir stadig tøffere å rekruttere nye abonnenter. Konkurransebildet har endret seg, men det er ikke færre konkurrenter av den grunn, og desto gladere er vi for framgangen.

Arbeidets Rett er eid av Amedia som i flere år har satset på innholdsanalyse som grunnlag for våre veivalg. Det sikrer betalingsvilje for journalistikken og at annonsørene ser seg tjent med å annonsere både digitalt og i papiravisa vår. Nok en gang, til alle dere, dette motiverer og inspirerer. TAKK!

Kommentarer til denne saken