I dag får du to aviser i en. Arbeidets Rett som vanlig fra første side og utover. Snur du papiravisa opp-ned, får du egne Hovedlandsrenn-avissaker.

- Vi syns det ble litt kult. Andre gjør jo også dette, og vi i Retten fant ut at vi ville prøve i samarbeid med Hovedlandsrennet på Tolga. Problemet er bare våre digitale flater ikke er så kompatible med papiravisverdenen, sukker redaktør Guri Jortveit.

Nå får hun meldinger fra abonnenter som vi si fra om feilen, så derfor vil hun berolige leserne med at det var planlagt.

- Folk stakkars snur og snur på lesebrett, men før dere gir opp så husk at det går an å låse skjermen på disse slik at de ikke snur seg om du beveger telefonen eller brettet.

- PC derimot, er og blir et problem. Dersom noen finner en passende lesestillinge for å ta inn dette opp-ned, så send oss gjerne et bilde til [email protected].

Vi har ekstra papiraviser, som spesielt blir å finne på Tolga under Hovedlandsrennet.

Alldeles feilfritt gikk ikke produksjonen heller, denne første gangen.

Vaktsjef Arne Ingar Bækken snudde sidene i den ene halvdelen av avisa før de gikk i trykken. Men med "god hjelp" fra mellomleddet før avisa ble trykt, ble det som var en bevisst feil fra oss rettet opp...

- I beste mening ble det skiftet sider slik at sidetallet skulle stemme, også i den bakerste delen. Derfor er annonsesidene fra Hovedlandsrennets samarbeidspartner Coop, med Coop Marked i Vingelen og på Tolga og Domus Tynset,  likevel endt i feil rekkefølge, etter at noen rettet sidetallfeilen. Tilbudene står nå der, og er like mye verdt får vi tro, sier redaktøren.