- Det er ikke sikkert det er alle som vet hvordan produksjonslokalet vårt ser ut, så vi synes det er kult å vise fram det på en annerledes måte, sier daglig leder Robert Holm.

Til konserten fikk de et tips om rørosingen Christian Stai Lien, og Holm mener artisten passer bryggeriet utmerket.

- Christian har et bredt repertoar av både country, rock, populærmusikk og rolige låter, og det passer sammen med det bryggeriet vi ønsker å være. Dessuten setter vi pris på å få løfte fram de som ikke er så kjente fra før. Det er litt det samme som vi prøver å gjøre, for å øke vår posisjon i markedet må vi banke på dører hver dag.

Med seg har Stai Lien Erik Roll, som Holm betegner som en dreven gitarist. Blant lyssatte produksjonstanker skal de skape stemning for de som følger direktesendinga torsdag i martnasuka.

- Vi vil gjerne være med på å gi en digital følelse av Rørosmartnan for de som kommer til å savne den. Det tror jeg er mange. Jeg gleder meg veldig! avslutter Holm.

Konsertene resten av uka

Etter bryggeriets konsert torsdag, kommer det to konserter til i det som skulle vært martnasuka. Alle konsertene spilles uten publikum til stede, og direktesendtes på retten.no til disse tidspunktene:

Fredag 19. februar kl. 20.00: Ren Røros byr på Copper City Ramblers i Sangerhuset

Lørdag 20 februar kl. 20.00: Glåmos spellemannslag og Rørosbanken byr opp til virtuell dans i Sangerhuset