Tragisk for AP og trist for landet!

Trond Giske (Ap) under NHOs årskonferanse.

Trond Giske (Ap) under NHOs årskonferanse. Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Weinstein kom aldri til Trondheim. Det kan se ut som det var her noen trønderdamer blingset, og heksejakta starta. Ei heftig og skitten jakt med tidvis støtte av media, eksempelvis Debatten på NRK. Lyktes jegerne? Ja, i første omgang. Trond Giske, en av de dyktigste politikerne i AP og landet, fikk ikke vervet han var tiltenkt av en enstemmig valgkomité i Trøndelag AP. Tragisk for AP og trist for landet!

Å ha respekt for varslere er definitivt en krevende øvelse når gamle og ikke straffbare feilskjær, bevisst og målretta trekkes fram for å felle en dedikert politisk kandidat.

Måten nyvalgt fylkesleder ble behandlet på, gir heller ingen fjær i hatten til valgkomitéleder, men det er en annen sak, og hun ordnet opp der og da - noe "påtroppende" metoodamer bør ta lærdom av. Tilbake til heksejakta og dommen Trond G. fikk. Det synes som en livstidsdom. Voldtekt og drap dømmes midere. Ønsker vi et AP preget av middelmådighet, smålighet og hevngjerrighet? Nei, vi ønsker dyktige politikere i et rent og ryddig parti med raushet og stor takhøyde. Slik er det ikke nå! Ingvild Kjerkol får nok flere utfordringer enn å stoppe presumptivt klåfingra og sleivkjefta menn. Det er noen damer der ute, og.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken