Ni ulykker på en halvtime

DEL

- Sjåførene tåler ikke den første snøen. Da blir de helt bambi på isen, sier en travel operasjonsleder Bjørn Handegard hos Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Værforholdene i Trøndelag tirsdag har ført til flere trafikkulykker. Tirsdag ettermiddag fikk politiet beskjed om ni ulykker på kun 30 minutter, hvorav de fleste gjalt utforkjøringer. Tre av hendelsene befant seg i nærheten av regionen. En utforkjøring fant sted ved Innset og en på E6 ved Ulsberg i Rennebu, mens den siste fant sted ved gamle Rognes skole i Midtre Gauldal.

Oppfordrer til å la bilen stå

Så langt har ingen alvorlig persjonskade skjedd som følge av ulykkene. Handegard oppfordrer folk til å la bilen stå eller kjøre etter forholdene. Særlig sør i Trøndelag er det snø og snøslaps på veiene, med is under på noen av stedene, opplyser Trafikkoperatør Ingvild Stabell Bredland hos Vegtrafikksentralen til Adresseavisen.

Som følge av ulykkene var det tidlig tirsdag kveld manuell dirigering både ved Rognes og på E6 ved Kløft bru. E6 er nå åpen igjen. I 18-tiden tirsdag kveld hadde en bergingsbil kommet frem til ulykkesstedet ved Rognes, men Bredland opplyste til Adresseavisen at veien kan bli stengt i kortere perioder, som følge av bergingen.

Hvordan er trafikkforholdene der du bor? Tips oss på Facebook eller redaksjonen@retten.no.

Artikkeltags