Gir 5000 kroner og oppfordrer andre til å bidra

Klar for årets tv-aksjon: Rigmor Tollan og Tolga Bygdekvinnelag håper folk støtter opp om innsamlingsaksjonen for de svakeste kvinnene i verden.

Klar for årets tv-aksjon: Rigmor Tollan og Tolga Bygdekvinnelag håper folk støtter opp om innsamlingsaksjonen for de svakeste kvinnene i verden. Foto:

DEL

Årets TV-aksjon arrangeres 20. oktober og i år er det organisasjonen CARE som får pengene som samles inn. CARE jobber for at fattige kvinner i noen av verdens mest sårbare områder skal få tjene penger, bestemme over egen kropp og gjøre sin stemme hørt i samfunnet. På Tolga forteller bygdekvinnelaget at de ønsker å involvere flyktningkvinnene i kommunene når årets aksjon går av stabelen.

– Ettersom pengene går til fattige kvinner over hel verden er det naturlig at vi også involverer de som har kommet hit som flyktninger, sier leder i Tolga Bygdekvinnelag.

De har planene klare foran innsamlingen.

– Lørdag 19. oktober vil vi stå på stand foran Coop Prix på Tolga med smaksprøver av forskjellige mat, dette er for å gjøre folk oppmerksomme på innsamlingsaksjonen dagen etter, sier hun og går også ut med en oppfordring til alle lag og foreninger i regionen.

– Tolga Bygdekvinnelag gir 5000 kroner til årets innsamlingsaksjon og håper alle andre lag og foreninger i Tolga kommune og resten av regionen også vil bidra.

Artikkeltags