Politiet: Neppe noe straffbart bak dødsfall i Tydal

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Tydal (NTB-Linus Røvik Hauge): 70-åringen som ble funnet død i Tydal i Sør-Trøndelag fredag, ble trolig ikke utsatt for noe straffbart. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten.

Mistenkelig dødsfall i Tydal 

– Jeg vil ikke uttale meg eksakt om rapporten ennå, for vi venter på endelige analyser. Slik det ser ut per nå, ser det ikke ut som om det har skjedd noe straffbart, sier etterforskningsleder Annar Sparby ved Stjørdal lensmannskontor til Adresseavisen.

Politiet fikk melding om dødsfallet av en person som bor i samme hus som 70-åringen like før klokken 10.30 fredag formiddag. Kvinnen ble pågrepet fredag kveld, men nekter for å ha noe med dødsfallet å gjøre.

– Hun fant ham død, men har ingenting med dødsfallet å gjøre, sier kvinnens forsvarer, advokat Tore Angen, til avisen.

Blir løslatt

Krimvaktleder Arve Vagnild hos politiet i Trøndelag opplyser til lokalradiostasjonen Nea Radio at kvinnen er 70-åringens samboer.

Hun ble avhørt uten advokat til stede fredag kveld. Kvinnen skal i nytt avhør lørdag ettermiddag, da med Angen ved sin side.

– Kvinnen vil bli løslatt etter et avhør i ettermiddag, sier etterforskningsleder Annar Sparby.

– Det sitter en dame i arresten. Hun er pågrepet, men det er ikke tatt ut siktelse. Ut ifra omstendighetene holdes hun i varetekt. Vi tar en vurdering fortløpende, sa politibetjent Jens Einar Kvenild ved krimvakta i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen tidligere lørdag.

Rundspørring

Politiet gjennomførte fredag flere avhør og en rundspørring i området rundt huset der mannen bodde, men ingen politiet snakket med hadde sett noe konkret, opplyste etterforskningsleder Eivind Guldseth ved Selbu og Tydal lensmannskontor til NTB fredag.

Den 70 år gamle mannen ble obdusert på St. Olavs hospital lørdag. (©NTB)

Artikkeltags