Gå til sidens hovedinnhold

Lunåshaug fortsetter som leder

Artikkelen er over 5 år gammel

Tynset IF avholdt årsmøte onsdag kveld. Der ble det stilt spørsmål til innkallingen til årsmøtet. I tillegg ble prisene for leie av hall også diskutert.

TYNSET: Styret i Tynset IF åpnet årsmøtet 2016 med å beklage at alle dokumentene til innkallingen ikke var tilgjengelig for publikum kvelden før årsmøtet.

Dokumentene skal etter regelverket være tilgjengelig to uker før årsmøtet. Som følge av dette ønsket Tynset IF Håndball ved Sascha Mitrovic å avvise innkallingen og etablere en ny dato for et nytt årsmøte. Dette ble nedstemt med 36 mot 7 stemmer, og årsmøtet gikk som planlagt.

Tynset IF Håndball og Tynset IF Judo hadde også sendt inn en sak til årsmøtet som ble avvist på grunn av at den var kommet inn for sent. Sascha Mitrovic fog Mahdi Hassan fra Tynset IF Judo mente at saken var sendt inn for sent på grunn av manglene i innkallingen, men årsmøtet fulgte styret og etter nok en avstemning ble saken avvist av årsmøtet.

Leie av hallene
Ett av punktene på sakslisten var leiepriser i Tynsethallen, Holmenhallen og Nytrømohallen. Styret i Tynset IF la fram et forslag på nye priser løpende fra 1. august 2016. Her ønsket TIF Håndball at man så nøyere på prisene og la fram et prinsippielt forslag som alternativ til styrets forslag.

Etter avstemning ble styrets forslag vedtatt, samtidig som det ble bemerket at det var nedsatt en gruppe som skal jobbe med leieprisene fram mot neste årsmøte i 2017.

Lunåshaug fortsetter
Eystein Lunåshaug stilte til gjenvalg som leder og fortsetter i to år. Med seg i styret i Tynset IF får han Kristin Aas-Berntsen som nestleder og Ola Holann som anleggsansvarlig.

Valgkomiteen hadde ikke funnet kandidater til stillingen som økonomiansvarlig, og vil sammen med styret fortsette å jobbe med å få på plass denne stillingen.

Bredde-/barneidrettskoordinator manglet også, men denne stillingen ble fylt etter årsmøtet onsdag. Rita Harsjøen bekler denne.

Kommentarer til denne saken