Unge musikere takket for seg

KONSERT: Avslutningskonsert 3MUA i Tronsalen.

KONSERT: Avslutningskonsert 3MUA i Tronsalen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tirsdag kveld inviterte tredjeårs-elever ved Nord-Østerdal Videregående Skole (NØVGS) sin musikklinje til en forrykende avslutningskonsert i Tronsalen! Tynsetingene kjente sin besøkelsestid og denne gang måtte det også ståplasser til for å kunne slippe inn publikum.

DEL

En ny æra starterfor en gjeng med fine ungdommer, som gjennom tre år har fått læring og utvikling med svært gode musikklærere. Det har vært spennende å følge klassen gjennom disse årene og fått se hvor de vokser - både musikalsk og som mennesker.

- Kveldens arrangement er det elevene selv som står for, fortalte musikklærer Hans Erik Eidsvåg.

- Ja, vi lærere må attpåtil kjøpe billett sjøl for å få se konserten, kunne Arve Ingmar Røe, humoristisk innskyte. Elevene viste virkelig frem hva de duger til og kunne skilte med 21 innslag innen forskjellige sjangre. De har stått for alt selv, fra planlegging, til låtvalg og regi. Som åpning på kvelden fikk publikum høre ”Bruremarsj fra Jämtland”, en flott fremførelse! Mangfold var et stikkord for denne konserten, her var alt fra visesang til kjente poplåter, rock, og selveste ”Bohemian Rhapsody” av Queen.

De svært kreative elevene hadde også laget stumfilm, til tidsriktig Ragtimepiano, bra jobba! Foruten mange fengende sangnummer med solister og korister, fikk instrumental-solistene også vise sine ferdigheter.

Til konsertens avslutningsnummer ”We are the world”, som ble dedikert lærerne, kunne stolte musikkelever meddele: -Dette har vært lærerike, kreative og morsomme år, og vi retter en stor takk til våre lærere! En spesiell takk til alle medvirkende på konserten: Hans Erik Eidsvåg, Anstein Lunstøeng, Tore Reppe, Isak Nyaas Bøeng, Torleif Dalbakk Myre og Johannes Ryen.

Elever ved NØVGS, 3MUA:

Daniel Sørvold, Elias André Saksgård Melkersen, Emilie Hagesveen Hagen, Frida Østgård, GuriSletten, Guro Aasen, Ingrid Lohn, Kristina Horten, Kristine Wik Jordet, Lena Josefine Alme Loftås, Martin Person Lian, Mia Preine, Michael Ferrari, Oda Grøtting, Oline Vingelsgård, Ragnhild Jorde, Simen Nordhaug.

UngdomsbedriftenVolum UB ved Oda Grøtting takket NØVGS på vegne av klassen med å si at dette har vært tre lærerrike og kreative år! Det ble sendt en rørende takk til lærerne - uten dere hadde vi aldri klart dette! To lærere ble spesielt fremhevet. Kjersti Plassen Reppe har vært en usedvanlig støttende lærer og som de fleste har opplevd som en ekstra mor! Hun er den som har bidratt mest til et svært godt samhold og vennskap i klassen! Hans Erik Eidsvåg ble også gjort stas på gjennom hans bidrag, spesielt i tredje trinn og ikke minst med ungdomsbedriften Volum UB.

Rektor sjøl, AnneButtingsrud avsluttet konserten med en rørt og stolt hyllest til elevene spesielt! - For en fantastisk flott konsert! «Je æ så stolt som rektor, at dokk ane itte - jo, forresten dokk ane det, for je har sagt det mange gonger før», sa Buttingsrud. Hun hyllet også publikum og fortalte hvor glad hun var for fullsatt sal, år etter år, og hvor viktig akkurat det er for skolen!

Hun la vekt på elev/lærerforholdet som grunnlag for det spesielle samholdet. Volum UB ble også fremhevet som merkevarebygging for NØVGS. Konserten ble avsluttet med overrekkelse av blomst til representant for 3. Klasse på musikklinjen, Oda Grøtting og resten av en følelsesladd vennegjeng som nå skal gå veien videre alene og etablere nye gode musikalske relasjoner!

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags