Da koronapandemien satte en stopper for det aller meste av kulturarrangementer i 2020, var Opera di Setra i Svarthammerlia i Tylldalen blant dem som måtte avlyse.

Men sist sommer var operafesten tilbake. I overkant av 1.000 billetter ble solgt unna til de tre forestillingene med «Tryllefløyten», som ble framført første helga i juli.

Øker antall forestillinger

Nå håper Opera Di Setra at sommeren blir koronarestriksjonsfri, og vil fra første torsdag i juli presentere «The Sound of Music» av Richard Rodgers & Oscar Hammerstein II.

– Dette er en forestilling vi virkelig gleder oss til, og det virker det som publikum også gjør, sier operasjef Lars Eggen.

Billettsalget er allerede i gang, og pågangen er stor. For å unngå at det blir venteliste, som i fjor, tar arrangøren grep.

– Vi har bestemt oss for at vi denne sommeren skal kjøre fire forestillinger, slik at flest mulig får oppleve det vi selv tror blir er skikkelig operafest, sier produsent Lars Eggen og operasjef Arne Eggen.

Første forestilling er lørdag 2. juli, og den store finalen er onsdag 6. juli. Mandag i denne "forestillingsbolken" er spillefri.

Med Maia Reppe, blant annet

På sin egen hjemmeside har Opera di Setra allerede kunngjort noen av dem som blir å se og høre på scena på fjellet:

Lars Eggen (Max)
Maia Reppe (Liesel)
Sivert Jullumstrø (Rolf)
Ingrid Eggen (Elsa Schrader)

I tillegg får vi selvsagt muligheten til å høre Nord–Østerdal Operakor.