Hva synes du er viktig i din kommune? Send inn spørsmål til de politiske partiene her

Kommunevalg 2019

Kommunevalg 2019

Fjellregionen går til valg 9. septemeber for å bestemme hvem som skal styre i de ulike kommuenen de fire neste årene. Partilistene er mange - noen av dem lange.

DEL

Kommunevalget 2019:Politikerne har startet sine valgkamper med å være aktive på sosiale medier. De neste ukene kommer du nok til å møte mange på stands ved den lokale butikken eller få en brosjyre i postkassen. Fra Folldal til Holtålen er det tilsammen 38 lister fordelt på 10 partier og tre samlingslister.

Kanskje er du usikker på hvem du skal stemme på før årets valg? Det er ikke alltid like lett når partiene kanskje ikke har nevnt hva som er viktig for deg underveis i valgkampen.

Derfor oppfordrer vi deg som leser av Arbeidets Rett til å sende inn spørsmål på hva du ønsker at de ulike partiene skal gjøre rede for før valget. For de lokale og gode spørsmålene er det ikke vi som nyhetsaktør eller politikerne som sitter på - det er alle som bor i Fjellregionen. Vi videresender så spørsmålene til alle partiene i den kommuenen det gjelder og ber om utypende svar som vi publiserer noen dager før valget.

Vi gjør oppmerksom på at spørsmålene må utformes slik at alle partiene skal kunne svare på det. Vi ber også om spørsmål som kan svares mer enn bare med et ja eller nei. Eks på spørsmål: Hvordan stiller partiet seg til en kommunesammenslåing? Hva mener dere om vindkraftutbygging?

Navnet ditt vil ikke bli offentliggjort til politikerne eller leserne. Spørsmålene må være sendt til oss senest tirsdag 20. august innen klokken 12:00.

Artikkeltags