Uavklart om ordføreren

STILLER KRAV: Holtålen SV stiller krav om varaordføreren og ny drift av terapibassenget, sier Elise Grønli. Foto: Nils Kåre Nesvold

STILLER KRAV: Holtålen SV stiller krav om varaordføreren og ny drift av terapibassenget, sier Elise Grønli. Foto: Nils Kåre Nesvold

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Holtålen SV krever gjenåpning av terapibassenget

DEL

Møtet mellom Arbeiderpartiet og SV i Holtålen mandag ga ingen avklaring om ordføreren.

 – Vi krever varaordføreren og dermed plass i formannskapet i tillegg til ny drift av terapibassenget, sier SVs Elise Grønli.

Hun venter nå på et skriftlig forslag fra både Arbeiderpartiet og Felleslista.

– SV og Arbeiderpartiet skal drøfte situasjonen i grupper, og vi skal ha nytt møte med Arbeiderpartiet onsdag kveld. Det er ikke avtalt nytt møte med Felleslista, sier Grønli.

Høyre vil ha Refsethås

Holtålen Høyre har ennå ikke tatt stilling til ordførerspørsmålet.

– Personlig holder jeg en knapp på Jan Håvard Refsethås som ordfører de fire neste åra. Han har gjort en god jobb, men dette har vi ikke drøftet i styret ennå, sier Stian Skogås som ble valgt inn som Høyres eneste representant i kommunestyret.

Valgresultatet i Holtålen ga sju representanter til Arbeiderpartiet, seks til Felleslista, en til Høyre og en til SV. Med Høyre på Felleslistas side blir det sju-sju, og Elise Grønli og SV kan bestemme hvem som blir ordfører i Holtålen de fire neste åra.

Artikkeltags