Os SV fikk sin egen valgkampvideo vurdert av ekspert

  Os SV har også laget valgkampvideo.

  Artikkelen er over 4 år gammel
  DEL

  Før helgen kunne VGTV formidle at de hadde fått førstelektor ved Markedshøyskolen, Karl-Fredrik Tangen, til å vurdere et utvalg av valgkampvideoer. Videoen til Alvdal Sp fikk positiv omtale for å være sjarmerende og for å ikke late som om det er profesjonelle folk foran kamera.

  Tangen var ikke like positiv til SV sentralt sin video der Audun Lysbakken står å snakker til kamera mens ordførerkandidater fra rundt om i Norge kommer inn i bilderuta. En av de som stilte seg opp ved siden av Lysbakken var Bjørn Salvesen fra Røros SV.

  Os SV fikk ikke sin video vurdert av førstelektor Tangen, men osingene tok selv kontakt med Tangen for å få sin video vurdert på lik linje med Alvdal Sp.

  - Jeg poengterte at vi som amatører hadde kasta oss ut på djupt vatn, men var interessert i å få ekspertvurderinger for å kunne gjøre en bedre prestasjon ved neste korsvei, forteller Kåre Bakosgjelten i Os SV.

  Han forteller at Tangen svarte kjapt og hadde følgende tilbakemelding til Os SV sin video: "Videoen deres har litt av det samme som den SP-videoen fra Alvdal som jeg vurderte. Avvæpnende amatørmessisg samtidig som temaene er aktuelle for valget".

   Os SV har også laget valgkampvideo.   Bakosgjelten forteller videre at Tangen har gitt anbefalinger om størrre konsentrasjon om en enkeltsak framfor å prøve å si mye om mangt.

   - Det er vel i tråd med det som ble kommentert i samband med Alvdal Sp's video også. Og vi vil sikkert løfte oss ved neste korsvei - i 2019, konkluderer Bakosgjelten.
    

   Se Alvdal Sps video:

    Senterpartiet i Alvdal går nye veier. Nå har de lansert musikkvideoen Senterparty


     

    Artikkeltags