- Valgtorg og de fysiske møtene med velgerne er fortsatt meget viktig

Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Knut Storberget (t.h.) var på valgtorg på Os sammen med Johan Mylius Kroken fra Os Ap.

Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Knut Storberget (t.h.) var på valgtorg på Os sammen med Johan Mylius Kroken fra Os Ap.

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Knut Storberget har vært aktiv politiker og drevet valgkamp siden 1985.

Han mener valgkampen som drives i dag er relativt tradisjonell, med viktige valgtorg i små og store bygdesentrum, men at deltakelsen på de sosiale medier har gjort den mer intens. Lørdag møtte han velgere på Os, og på Tolga.

Personlig møte

 – Det personlige møtet med velgerne mener jeg gir best effekt. Møtene vi har med folket ute på stands og valgtorg kan ikke undervurderes, mener Storberget.

Nord-Østerdalen

I valgkampinnspurten har Arbeiderpartiets stortingsmann og landbrukspolitiske talsmann fra Elverum vært i Nord-Østerdalen. Fredag var han på Alvdal og Tynset, lørdag var han som nevnt på Os og Tolga.

Intenst

- Deltakelsen på sosiale medier med flere tusen følgere er på en måte med å supplere arbeidet vi gjør ute blant folk, og jeg synes sosiale medier og møtene på gata supplerer hverandre godt. Men de direkte møtene hvor begge parter får spurt og lyttet med en god måte erbetydningsfulle. Vi står jo på de samme stedene i valgkampinnspurten som vi alltid har gjort og sørger for at folk bruker litt lenger tid på å komme seg inn i butikken enn vanlig, sier Storberget.

Gog valgkamp

Han mener årets valgkamp har vært god.

– Jeg synes valgkampen har vært tydelig i forhold til de politiske skillelinjene og den har for det meste vært renhårig og ikke minst raus. Jeg fikk skillingsboller av Høyre på Os, jeg fikk Tynset-skinke av Sp på Tynset og poteter av Sp på Alvdal, sier Storberget.

12 fylker

Han forteller at han har besøkt 12 fylker i valgkampen, og han har merket seg at debattmøtene har vært populære og fullsatte. – Det var det også på debattmøtet på Tolga. Folk vil høre og se oss fysisk, og det synes jeg er en positiv utvikling. Man får ikke inn alt via en skjerm, avslutter Storberget.

Artikkeltags