Varer jula helt til påske?

JULELYS: Julelysene er hengt opp i Kjerkgata på Røros. Filmsettet er klart til innspilling av andre sesong av Netflix-serien "Hjem til jul". Hvem blir statister i år?

JULELYS: Julelysene er hengt opp i Kjerkgata på Røros. Filmsettet er klart til innspilling av andre sesong av Netflix-serien "Hjem til jul". Hvem blir statister i år? Foto:

Det er klart for innspilling av sesong 2 av Netflix-serien Hjem til jul. Dersom du befinner deg i Kjerkgata på Røros første uka i mars, kan det plutselig være at du har blitt statist.

DEL

Kjerkgata er igjen ikledd julepynten. Nei, det er ikke kommunestyret som har gjort vedtak om at jula skal vare helt til påske, det er kun strømme-giganten Netflix som igjen er på Røros for å filme inn nok en sesong av tv-serien Hjem til jul. I fjor var flere rørosinger med som statister, blant dem medlemmer av det såkalte "Røros Crew". Røros Crew er en uformell, sosial ansamling av unge, nyutdannede til(bake)flyttere på Røros.

Statistansvarlig for Hjem til jul søker igjen lokale statister og har nå sendt e-post til "crewet" med forespørsel om de vil stille igjen. Retten har fått opplyst at innspillingen starter onsdag 4. mars og varer til over helgen. Kanskje vil et skarpt øye nok en gang spotte en kjenning når neste sesong av Hjem til hjul snurrer på skjermen?

LOKASJON: Kulissene som bygges likner veldig på de som ble brukt i fjor. Hva blir plottet i år?

LOKASJON: Kulissene som bygges likner veldig på de som ble brukt i fjor. Hva blir plottet i år? Foto:


Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags