Gå til sidens hovedinnhold

Vebjørn, Kaja og Maja fikk lære å bake pjalt av Tove Iren

Store deler av Storstuggu på Røros var tatt i bruk til matlaging under Inkluderingskonferansen for alle elever i niende trinn ved ungdomsskolene i Røros, Holtålen og Os. Først på dagen fikk elevene bananpannekaker laget av brune bananer og byggryn til frokost, før de fikk en introduksjon fra Geitmyra Credo matkultursenter og noen sanseoppgaver som inkluderte å smake forskjell på byggryn og havregryn, å lukte på reinsblod og å kjenne på en hønsefot. Deretter ble elevene sendt til ulike grupper hvor lokale matprodusenter var til stede for å lære dem å lage mat. Til slutt brakte elevene maten tilbake til bordet sitt for et festmåltid.

Du har nå sett Vebjørn, Kaja og Maja fikk lære å bake pjalt av Tove Iren