Lokale artister fra hele Fjellregionen spiller fra Gymbygget på Røros klokka seks. Du kan følge dem på skjerm fra der du er.

Dersom du vil bidra med en "inngangsbillett" går inntektene uavkortet til et veldedig formål. Det som eventuelt kommer inn vil bli fordelt til eldreinstitusjoner i hele regionen vår, øremerket kulturelle tiltak slik at det er mulig å hyre noen for å komme og spre litt glede for de som bor der. Beboerne der er vant til å ikke komme seg så langt avgårde i det daglige, slik vi alle får merke litt av under koronatiltakene. Derfor håper vi å kunne bringe litt av kulturlivet til dem også gjennom KoronaLive Fjellregionen.

VIPPSNUMMER FOR BIDRAG: 603111

Bli med på konsert lørdag: Da inviterer vi til KoronaLive Fjellregionen

Korona Live Fjellregionen er et samarbeidsprosjekt mellom Arbeidets Rett, Experience Lyd og Skogheim Media, der Kirsti Sæter er prosjektleder for det musikalske. Vi har fått samlet et knippe artister som kommer til Røros for å spille fra Gymbygget lørdag kveld, og det foregår selvfølgelig innenfor alle koronarestriksjoner som trengs med velsignelse fra Røros kommune og kommuneoverlegen.

Vi håper du vil ha glede av et gjenhør med lokale artister. Velkommen skal du være!

Hilsen fra Kirsti Sæter, John Arne Langen, Rune Skogheim og Guri Jortveit.

VIPPSNUMMER FOR BIDRAG: 603111