Gå til sidens hovedinnhold

Vi gir bort annonsering: – Vil vise befolkningen bredden og utvalget i regionen vår

Arbeidets Rett ønsker å nå fram til lokalbefolkningen og vise fram hvor stor bredde og utvalg vi faktisk har i vår region. Derfor byr vi nå lokale utsalgssteder på gratis annonsering.

– Vi ser at det finnes så utrolig mye forskjellig i butikkene i distriktet vårt, som folk kanskje ikke er klar over at finnes der, sier medierådgiver i Retten, Elisabeth Hovdahl.

– Når vi reiser rundt, føler vi oss litt som på eventyr. Utvalget er stort, både hos store og små utsalgssteder, sier mediekonsulent Renée M. Svendsen.

Vil gi noe tilbake

Elisabeth og Renée er stadig på farten i alle kommunene i Fjellregionen, og har sett i flere år at det finnes mer der ute enn man tror. Mange har hatt en litt trasig periode i pandemien, og nå ønsker de også å gi noe tilbake som en honnør til utsalgsstedene som har holdt stand.

– Hele poenget er å vise bredden. Selv om innbyggerne ikke har et behov akkurat nå, er det viktig at folk vet om utvalget som finnes her vi bor, sier de to, og håper at annonsørene skal få en effekt av dette tilbudet.

Med seg på kampanjen har de fått regionens ordførere, som alle har uttrykt iver for ideen. Derfor stiller de opp og gir sine tips til hva de selv handler rundt omkring i regionen.

– Med dette oppfordrer vi folk til å være nysgjerrige, ikke bare i egen bygd, men også i nabobygdene og lenger unna innenfor regionen. Forhåpentligvis får vi flere til å bevege ser mer rundt om for å se det utvalget som finnes. Vi må også huske på at ikke alle butikker finnes i sentrumsnære områder.

Liten annonseplass med andre

Mandag 27. september vier Retten annonseplass i papiravisa til regionens utsalgssteder, fra Holtålen i nord til Alvdal i sør. De som vil være med får hver sin lille annonseplass under en felles annonsetittel, i tillegg til at alt blir markedsført med digitale annonser på retten.no.

– Vi har allerede fått inn mange bestillinger, og har fått gode tilbakemeldinger fra utsalgsstedene om at dette er et veldig godt initiativ, sier Elisabeth og Renée, som mener denne muligheten kan komme igjen.

– Vi håper dette blir en suksess, og så får vi se om vi gjentar dette for å fremme mangfoldet også hos andre i næringslivet.

Kommentarer til denne saken