Intimkonsert med Cohensanger i Vingelen

Rags & Feathers: F.v. Oddbjørn Austevik, Rønnaug Tingelstad, Lars Tingelstad og Kjersti Tingelstad.

Rags & Feathers: F.v. Oddbjørn Austevik, Rønnaug Tingelstad, Lars Tingelstad og Kjersti Tingelstad. Foto:

Intimt, nært, følsomt og vakkert - Rags & Feathers med tvillingsøstrene Tingelstad holdt konsert på hjemmebane i Bunova Vingelen torsdag kveld. Med egne tolkninger av Leonard Cohen sine tekster og musikk på sitt album ”Sleepy Golden Storm”, gjorde bandet sitt til at dette ble en kveld med atomsfære og musikk som gikk rett i hjertet.

DEL

Bandet Rags & Feathers, er for tiden ute på slipp turne for sitt nye album med Cohensanger. Konsert i hjembygda Vingelen var en selvfølge for Tingelstad med tvillingsøstrene Rønnaug og Kjersti, samt bror Lars. Sammen med gitarist og sanger i bandet, Oddbjørn Austevik, ga de publikum en fin kveld med sine stemningsfulle og vare fremføringer av mange kjente Cohenklassikere som Hallelujah og Suzanne.


- Vi syns det er veldig koselig å ha konsert i hjembygda, men også litt skummelt -mye kjentfolk her vet du, sa Rønnaug med et smil på lur. - Ja, musikken betyr veldig mye for oss, ønske er å kunne leve av den, kunne hun tilføye.

Konserten torsdag ble fort utsolgt, så ekstrakonsert måtte til på fredag! På lørdag er bandet å høre i Sømådalen på Irsk Hælj.

Bandet har vært på turne i hele sommer. Det startet i Austevik 30. Juni, videre gikk turen til Vikedal, Hønefoss, Kragerø og Hamar.

Rags & Feathers består av: Kjersti Tingelstad –sang og fiolin, Rønnaug Tingelstad –sang og fiolin, Oddbjørn Austevik – sang og gitar. Gjestemusiker: Lars Tingelstad – piano. Kjersti, Rønnaug og Oddbjørn er bosatt på Karmøy, mens Lars bor i Oslo.

Bandet har tatt navnet fra Cohens vakre sang ”Suzanne”. De har spilt sammen siden 2016. Musikksjangeren er Folk/Americana. Bandet har fått veldig gode tilbakemeldinger på sitt album ”Sleepy Golden Storm” med terningkast seks!

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags