Om "Retten i dag" i Arbeidets Rett

Hva er dette?

Dette er en tjeneste der lesere i Arbeidets Rett kan hilse og gratulere hverandre med dagen, annonsere nyfødte og nygifte. Hilsener kommer rett ut på nett, der de kan deles på epost og videre ut på nettet, og kommenteres av andre lesere. Hilsener og gratulasjoner kan også komme i papiravisen, se beskrivelsen av de forskjellige produktene. Husk at avisen har trykkefrister, så det er lurt å være ute i god tid. Tjenesten er laget av Amedia Utvikling for avisene i Amedia-konsernet. Tilbud, priser, vilkår og frister varierer mellom aviser.

Betaling

Noen hilsener kan koste penger. Det ser du når du bestiller den. Betalingen gjennomføres på nettet via Dibs sin sikre løsning for kortbetaling. Du kan bruke Mastercard og Visa. Det vil stå Amedia Utvikling AS på kontoutskriften din.

Hilsener er offentlige

Hilsener og bilder legges ut på nett med en gang de sendes. De blir liggende og kan søkes opp og leses av andre. Alt innhold, både bilder, hilsentekst og kommentarer er offentlige. Hvem som helst kan dele en hilsen eller et bilde på Facebook og andre sosiale medier.

Endring og sletting

Når du legger inn en hilsen kan du redigere eller slette hilsenen selv. Hvis du har valgt en type hilsen som skal til papiravisen vil den overføres dit etter ca 10 minutter. Ønsker du å endre noe, må du sende en epost til avisen: redaksjonen@retten.no. Ser du noe som ikke burde være her, bruk rapporterfunksjonen på hilsenen eller send oss en epost. Forklar hvorfor du ønsker sletting dersom det gjelder en hilsen du ikke har laget selv.

Innlogging

For å lage en hilsen eller kommentere på en annen hilsen, må du verifisere deg ved å logge inn. Du kan velge mellom forskjellige tredjepartstjenester (for eksempel Facebook), og må godta dette overfor tjenesten for å få logget inn. Du blir kanskje også bedt om å bekrefte mobilnummeret ditt.

Hvem har opplysningene dine?

Konsernet Amedia og Arbeidets Rett har dine innloggingsopplysninger - hvilken tjeneste du logget inn med og andre opplysninger du har delt fra innloggingstjenesten (for eksempel Facebook), eller delt med oss. Vi sparer ikke på alt tredjepartstjenesten du bruker til å logge inn med (for eksempel Facebook) gir oss (for eksempel vennelister), men opplysninger om navn, telefonnummer og epost. Vi deler ikke opplysningene dine med noen andre. Du kan få henvendelser fra avisen.

Kontakt

Lurer du på noe om tjenesten, ta kontakt med oss: redaksjonen@retten.no.